El portal dels estudis de comunicació des de 2001

Edición en español

Edició en català

Edição en português

Dossiers

ISSN 2014-1475

Entrevista a Víctor Marí Sáez: Comunicar per transformar, transformar per a comunicar

Ana Fernández Viso, investigadora de l'Institut de la Comunicació (InCom-UAB), entrevista a Víctor Marí Sáez, autor del llibre "Comunicar para transformar, transformar para comunicar. Tecnologías de la información, organizaciones sociales y comunicación desde una perspectiva de cambio social" (Editorial Popular, 2012). Víctor Marí Sáez és professor de l'Àrea de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la Universidad de Cádiz. Llicenciat en Comunicació Audiovisual (Universidad Complutense de Madrid) i Doctor en Periodisme (Universidad de Sevilla), premi extraordinari de Doctorat.

És director del grup de recerca "Comunicació i Ciutadania Digital" i participa com a investigador en el projecte del Pla Nacional d'I+D "Noves tecnologies de la informació i la participació ciutadana". Expert en Comunicació Educativa, ha treballat com a assessor en comunicació per a diferents organitzacions socials espanyoles.

Professor visitant, entre altres, a la Universidad Centroamericana José Simeón Cañas (El Salvador), Universidad de la Frontera (Xile) i Universidad de Roskilde (Dinamarca). Autor de nombrosos articles sobre comunicació, educació, participació social i desenvolupament publicats en revistes nacionals i internacionals especialitzades en la matèria. Autor de "Globalización, nuevas tecnologías y comunicación" (1999) i coordinador de "La red es de Todos. Cuando los movimientos sociales se apropian de la Red" (2004).

Grupo de investigación "Comunicación y Ciudadanía Digital"

Editorial Popular

Novetats editorials Portal de la Comunicació InCom-UAB

Vídeo a Vimeo